VI Seminari

Benvinguts i benvingudes,

Des de la comissió de participació i el grup de participació de la Xarxa per la Inclusió Social EAPN – Illes Balears ens complau convidar-vos al VI Seminari de participació de persones en situació d’exclusió social.

En aquesta ocasió el Seminari de participació es durà a terme al Saló d’Actes de l’edifici Palma Activa, al Carrer dels Socors número 22, Palma, on presentarem breument les conclusions del X Seminari Estatal de Participació de Persones en Situació d’Exclusió Social, realitzat a Barcelona, i crearem grups de discussió sobre dues temàtiques concretes Renda Mínima i Vivenda.

Aquest acte es durà a terme el dia 15 d’Octubre de 2015 de 18.00h a 20.00h al Saló d’Actes de l’Edifici Palma Activa (Carrer Socors, 22).

Dit això, ens agradaria la vostra participació en aquest esdeveniment que consistiria en què la vostra entitat destini per a aquest acte un total de 6 persones usuàries de la mateixa. També vos demanen 1 tècnic acompanyant el qual farà accions de dinamització als grups de discussió. Aquest rebrà informació extra per tal de assolir els objectius específics.

Per oferir unes condicions adients als presents i establir un màxim de persones, per raons de operativitat i d’espai, preguem ens envieu la fitxa de inscripció adjunta amb les dades dels participants i tècnics abans de dia 8 d’Octubre al següent correu electrònic: eapnib@gmail.com (Carme Muñoz).
PD. Les Jornades es celebraran al Saló D’actes de l’Edifici Palma Activa , i des d’EAPN-IB es cobriran les despeses de transport (sempre i quan es presentin els tiquets com a justificants. Na Carme Muñoz disposarà d’efectiu per poder pagar als participants els tiquets que els hi presentin).

Programa VI Seminari