15 d’Octubre de 2010 a les 11.00h

Parlament de les Illes Balears.

 

LECTURA DE LA DECLARACIÓ DE LA XARXA PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL EAPN- ILLES BALEARS AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL I DE L’ANY EUROPEU DE LLUITA CONTRA LA POBRESA I L’EXCLUSIÓ SOCIAL.

 

Campanya STOP Exclusió i Pobresa SUMA’T

 

Avui 15 D’Octubre a les 11h la Xarxa per a la Inclusió Social, EAPN- Illes Balears[1], a la Sala d’Actes del Parlament de les Illes Balears, ha dut a terme la lectura del manifest de lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social. 

 

Amb motiu del Dia Internacional i de l’any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, la Xarxa d’entitats sense afany de lucre, EAPN-Illes Balears. Xarxa per a la Inclusió Social, ha organitzat en el marc de la campanya “STOP Exclusió i Pobresa SUMA’T” la lectura del manifest a favor de la Inclusió Social de la mà de personalitats de les Illes Balears:

– Xavi Torres, esportista

– Miquela Lladó, membre del Grup Música Nostra

– Rodo Gener, President de l’Associació d’Actors i Actrius de les Illes Balears

– Carlos Garrido, Periodista.

– Mahecor Mbengue, membre del grup de participació d’EAPN-IB

– Elena Gómez, esportista

 

La Taula ha estat presidida per la molt Hble. Presidenta del Parlament de les Illes Balears, Sra. Aina Rado.

 

Amb el manifest la Xarxa ha denunciat  l’incompliment per part del Estats membres dels objectius marcats en l’Estratègia de Lisboa durant el període que va de l’any 2000 a l’any 2010, especialment en relació a l’eradicació de la pobresa.

I demana que dins el marc de l’Estratègia de l’Unió Europea 2020 es desenvolupin Plans d’Inclusió Social tant a nivell autonòmic com local amb objectius clars, pressupost suficients i sistemes de control i seguiment adequats.

 

L’acte a finalitzat amb una amollada de globos grocs amb el lema de la campanya STOP Exclusió i Pobresa SUMA’T.
AAA_9245AAA_9248AAA_9261
MANIFEST