14.01.15

Avui hem presentam el projecte MIGRACIONS, teatre social, teatre inclusiu. Que la Fundació Teatre del Mar durà a terme durant l’any 2016 gràcies al recolzament d’Obra Social La Caixa i amb la col•laboració d’EAPN-Illes Balears. Xarxa per a la Inclusió Social, ESPIRAL, Cine Ciutat, Marabal i Teatre de la Sargantana.

És un projecte d’inclusió social des del Teatre, que es centra principalment en la vulnerabilitat social. Treballant des de diferents metodologies teatrals amb especial presència del Teatre de l’oprimit (Augusto Boal).

Aspectes del Projecte:
1. Entrada Social, objectiu aconseguir que qualsevol persona tingui accés a les activitats que es realitzen al Cine Ciutat i al Teatre del Mar.
2. Tallers de Teatre social per a la reflexió activa sobre el fet migratori. En aquesta línea es duran a terme un taller amb infants i un taller amb adults.
3. Formació en llenguatges teatrals per a la transformació social. S’adreça a professionals de l’àmbit educatiu i social que vulguin eines teatrals per implicar-se amb la realitat laboral /quotidiana.