Més de 1.500 nins i joves de les Illes Balears en situació de vulnerabilitat social podran anar al cinema, gràcies a la iniciativa “Tots al cinema” del programa CaixaProinfància, afavorit per EAPN-Illes Balears i l’Obra Social la Caixa.

Aquesta iniciativa, que ja té cinc anys, té l’objectiu de promoure les mateixes oportunitats culturals i d’oci per tots els menors, donat que la vulnerabilitat social també afecta els moments de lleure dels infants.

EAPN-Illes Balears repartirà a les entitats del tercer sector 1.500 invitacions, gràcies l’Obra Social la Caixa, amb les quals podran anar a tots els cinemes del Grup Aficine (Ocimax Palma, Augusta, Rivoli, Manacor, Ocimax Maó i Eivissa). Així mateix, els infants també podran gaudir de crispetes i de beguda. Cal destacar que aquesta iniciativa estarà vigent fins al 14 de juliol de 2019.

El director d’EAPN-Illes Balears, Andreu Grimalt, va destacar la importància d’aquesta iniactiva per les entitats que organitzen activitats per nins i les seves famílies i va recordar que la vulnerabilitat social incideix a les famílies més desfavorides.