La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, juntament amb el directors generals de les respectives àrees, Joaquín de María i Catalina Trobat, han visitat aquesta setmana l’Hotel d’entitats. Des d’aquesta setmana l’entitat EAPN (European Anti-Poverty Network) s’allotja en aquest espai municipal del Camp Redó. La presidenta de EAPN, Margalida Jordà, i el director, Andreu Grimalt, també acudiren a la visita.

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial destaca que “amb aquesta nova incorporació en uns mesos l’Hotel d’Entitats ha deixat de ser un espai municipal infrautilitzat a allotjar tres federacions que representen més de 100 associacions socials”. Cal recordar que amb aquesta nova incorporació a l’Hotel d’Entitats s’allotgen en aquest espai municipal la seu de la Federació de Persones Majors i la Plataforma del Voluntariat. L’Hotel d’Entitats incorpora, a més, diferents departaments on es fan activitats del Casal de Barri de S’Escorxador.

L’Àrea de Benstar i Drets Socials, per la seva banda, celebra el fet que des de l’Ajuntament es treballi conjuntament amb el tercer sector cedint un espai municipal. “Apostam pel treball comunitari i en xarxa com una eina per a dinamitzar els barris de Palma i cohesionar els barris més vulnerables”, diu Borràs.