Palma. 6 de maig de 2014.

José Falcó, Rosa Estaràs, Pere J.Pons i altres TSSIB

Amb el lema “Per una Europa més Social”, el Tercer Sector Social Illes Balears s’ha reunit aquest matí amb els candidats a les Eleccions Europees- Rosa Estaràs (PP) i Pere Joan Pons (PSIB)- per donar a conèixer les seves principals demandes.

El TSSIB ha resumit en 10, les propostes que el Parlament Europeu hauria de posar en marxa per millorar l’exercici dels drets i l’aplicació dels serveis destinats a les persones en risc d’exclusió social i/o amb discapacitat. Aquestes propostes s’emmarquen en diferents àmbits: contractació pública, transversalitat, drets als serveis socials, formació-ocupació, accessibilitat universal i reconeixement de la labor de les entitats no lucratives.

El Tercer Sector Social Illes Balears està constituït per les grans federacions de la nostra comunitat: COORDINADORA- Federació Balear de Persones amb Discapacitat, EAPN ILLES BALEARS- Xarxa per a la Inclusió Social, FEAPS Balears (Federació Balear d’Organitzacions en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual), Federació d’Entitats i de Serveis de Salut Mental de Mallorca, Federació Predif Illes Balears de persones amb discapacitat física (PREDIF-IB), foQua (Foro per la qualitat. Associació empresarial d’entitats sense ànim de lucre del sector de la discapacitat), ONCE Illes Balears, REAS IB (Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària Illes Balears) i Fòrum Entitats Tercer Sector de Menorca.

La important representativitat i rellevància social del Tercer Sector Social Illes Balears queda ben palesa ambles 90 entitats que integren les 9 xarxes i perquè anualment, el Tercer Sector Social Illes Balears atén a 30 mil persones i ocupa a 5.000 treballadors i treballadores.

Persona de contacte: José Falcó, President del TSSIB (Tel.615 881 134)