Amb l’objectiu de sensibilitzar a la població en relació a la precarietat laboral i fer palès els casos de vulneració de drets que afecten el treballador, Caritas Mallorca, membre de la Xarxa per la Inclusió, ha llançat la segona edició del concurs de microrelats “El Treball no és un conte”.

No en va, Caritas Mallorca, gràcies al seu Programa d’Accions per la Inserció Sociolaboral ofereix un servei d’orientació laboral que es materialitza amb informació, assessorament i acompanyament. En aquest sentit, cal destacar que l’any passat més de 3.000 persones es van poder beneficiar d’aquest programa.  

Així doncs, el concurs de microrelats vol posar sobre la taula que la feina és una eina d’integració, de dignitat i de transformació de les persones i per tant, la temàtica ha de girar entorn del treball decent. Els participants podran enviar els seus escrits tant en castellà com en català fins al 24 de setembre al correu ocupacio@caritasmallorca.org o a l’espai de Càritas del carrer Socors de Palma.