INSCRIPCIÓNS AQUÍ

 

EAPN-Es, en col·laboració amb EAPN-Illes Balears, organitza la Jornada de Difusió de Resultats: Estudi de Gènere i Desigualtat.

Dita Jornada se celebrarà el pròxim dia 4 de desembre a la mateixa seu d’EAPN-Illes Balears, a l’Edifici Municipal Camp Redó de Palma de Mallorca (Carrer de Felip II, 17), entre les 9:15 i les 14:00h.

Tant la pobresa com la desigualtat de gènere són dues formes d’injustícia social. Perjudiquen els drets humans i el benestar dels individus i la seva habilitat de viure desenvolupant el seu ple potencial.

Amb el desenvolupament d’aquesta Jornada pretenem crear un espai de diàleg i reflexió, que ajudi a promoure una major integració de la perspectiva de gènere, sobretot en aquelles polítiques i activitats que involucren a persones en situació de pobresa.

En el marc de la Jornada es presentaran els principals resultats de l’Estudi sobre Desigualtat de Gènere i Drets, elaborat per EAPN-Es en el marc de el Programa Noves Mirades.

L’Estudi incorpora les perspectives que tenen les dones en la lluita per la igualtat de gènere en diferents àrees i / o en l’apoderament d’aquestes, incloent els avenços aconseguits en els últims anys en matèria de igualtat de gènere. En particular, centrem el nostre interès en les dones en situació de pobresa i / o vulnerabilitat social.

 

Programa