Projecte Home Balears, entitat integrada a EAPN-Illes Balears, per novè any consecutiu, ha rebut 40.000€ dels doblers recaptats de la campanya “Amb tu la vida agafa color”. Aquesta iniciativa solidària s’ha materialitzat en el fet que s’oferia als clients del supermercat un quadernet per colorar les il·lustracions de l’artista i dibuixant Felip Renom per tan sols 1 euro.

Cal destacar que en guany s’han fet 40.000 exemplars de l’esmentat quadernet, on els infants han pogut pintar els llocs més emblemàtics de les nostres illes, com és el cas de la Catedral de Mallorca, el poblat talaiòtic de Trepucó (Maó), el Convent dels Dominics i Catedral d’Eivissa o el Mercadet de Sant Francesc Xavier (Formentera), entre d’altres.

A l’acte han estat presents, el president de la Fundació de Projecte Home Balears, Tomeu Català, i el director de comunicació d’aquesta mateixa entitat, Antoni Parets, acompanyats per l’artífex del quadernet, l’artista Feliu Renom, el director d’Eroski a Balears, Alfredo Herráez, i el responsable de comunicació de la cadena de supermercats, Xisca Pol.

Durant l’esdeveniment, Català ha agraït en nom de Projecte Home Balears a Eroski el seu compromís social i ha destacat la solidaritat dels clients de la cooperativa, que amb la compra del quadernet, han donat suport a la tasca social de l’Entitat.