Càritas Mallorca, entitat membre d’EAPN-Illes Balears, ha portat a terme un nou curs de formació per al voluntariat, en el qual han participat 18 persones de 8 països diferents.

Gràcies a aquest curs, que s’ha desenvolupat en vàries sessions i tant de matí com d’horabaixa, els participants han pogut aprofundir sobre els principis i objectius de l’acció social que desenvolupa Càritas a l’illa, així com el paper del voluntari, amb els seus drets i deures.

Cal destacar que Càritas Mallorca depenent dels interessos i la disponibilitat de casa persona, així com la necessitat de voluntaris en relació als projectes, ajusta els perfils dels voluntaris a les activitats que poden realitzar dins l’Entitat. D’aquesta manera, els voluntaris poden estar tant al departament d’administració, com donar suport al treball d’acollida o participar en projectes específics com classes de llengua, distribució d’aliments, entre d’altres.

Càritas Mallorca actualment té 958 persones voluntàries, les quals gràcies a aquestes formacions que posa en marxa l’Entitat cada cert temps, poden donar resposta a les necessitats i interessos dels col·lectius més vulnerables.