Un any més, Caritas Mallorca, entitat integrada a EAPN-Illes Balears, han posat en marxa l’escola d’estiu a la barriada de Son Dameto. Es tracta d’una iniciativa que s’ha convertit en fonamental per aquelles famílies que, tot i la manca de recursos, l’estiu es converteix en una oportunitat per poder trobar feina i per tant, gràcies a aquesta escola d’estiu poden conciliar la seva vida laboral i familiar. Enguany, un total de 18 infants estan gaudint d’aquest projecte, que va començar el mes de juliol i finalitza el pròxim 14 d’agost.

Cal destacar que Caritas Mallorca, fruit d’acords signats amb altres entitats pertanyents a EAPN-Illes Balears com Fundació Patronat Obrer o Espiral Serveis de Joventut, poden oferir altres opcions de lleure com projectes lúdics, campaments, temps de lectura i fins i tot, reforç escolar.

Així mateix, cal fer palès que Caritas Mallorca, fora de l’època estival, ofereix mitjançat el seu programa d’Acció Base, a les famílies amb una situació de risc d’exclusió social activitats d’acompanyament a tots els nivells, sigui individual, grupal o familiar. En aquest sentit, l’any passat es van acollir a aquest programa 274 menors.