El diumenge 27 de maig, al Teatre Ireneu Espectacles s’ha duit a terme el concert de cloenda del projecte Coralment amb l’Obra Social “la Caixa” 2018. Una cita realment especial per a tots aquests infants i joves que han pogut mostrarla feina feta durant aquest tercer curs de contacte amb la música coral. 59 infants i joves pertanyents a les entitats socials de Sa Midoneria Casal Jovent, Patronat
Obrer, IRES Palma, IRES Manacor i CiberCaixa Joan Miró, acompanyats per la Coral de l’Escola de Música de Bunyola, han interpretat obres de música coral on han deixat palès el seu esforç i aprenentatge. Una experiència positiva, enriquidora i integradora que sense cap dubte converteix aquesta fita en un dia molt especial per a tots ells i les seves famílies. El públic ha gaudit del cant dels nins molt ben acompanyats per David Mohedano, piano, i sota la direcció de Maia Planas, Pilar Noguera, Joana Furió, Magdalena Oliver i Lidia Fernández.

L’Obra Social “la Caixa” ha engegat aquest curs per tercer any consecutiu la iniciativa Coralment amb l’Obra Social “la Caixa”. Amb aquesta proposta 59 nins de Mallorca, beneficiaris de programa CaixaProinfància, en situació de vulnerabilitat social han gaudit de l’activitat de música coral a les seves entitats. L’Obra Social “la Caixa” ha col·laborat en aquesta activitat totalment gratuïta per a
les entitats, cobrint d’aquesta manera una parcel·la, la d’activitats extraescolars, que ha quedat bastant oblidada al dia a dia de les ONGs atès a la situació socioeconòmica del moment i la manca de recursos per poder fer front a temes “no prioritaris”.

Les cinc entitats prestadores del programa CaixaProinfància on s’ha ofert l’activitat han estat Sa Midoneria Casal Jovent, Patronat Obrer, IRES Palma, IRES Manacor i CiberCaixa Joan Miró. Els infants, d’entre 6 i 14 anys, han gaudit d’una hora setmanal de cant coral on han preparat amb il·lusió i disciplina el concert de final de curs. En definitiva una activitat que han qualificat les entitats de molt positiva, motivadora i amb uns valors interessantíssims per a qualsevol infant o jove, i per tant també per a tots aquells en situació de vulnerabilitat social.